GEDİZ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ’NDEN BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET

Gediz’de faaliyet gösteren Uluoymak 1 Eylül, Gediz Gençlik, Muhipler Fatih, Dayınlar Spor Kulüpleri Başkanları Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Spor kulüplerinin sorunlarını dinleyen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Spora ve sporcuya her daim destek olan Gediz Belediyesi, ilçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerine destek olmaya devam edecektir. Spor kulüplerinin sağlıklı nesiller yetişmesinde önemli bir role sahip olduğunu belirten Başkan Akçaduarak tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Amatör Spor Kulüp Başkanları da Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a spor kulüplerine ve amatör spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.