BAŞKAN AKÇADURAK PAZAR YERİN’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak Bölgenin en büyük pazarı olan Gediz Pazar Yerinin 3. Kısım olarak belirtilen balık pazarı ve toptancı esnafın bulunduğu kısmının üzeri kapatılma çalışmalarını yerinde inceledi.

Gediz Pazarı’nın 3. Kısmının üstünü kapatarak modern bir Pazar yeri oluşturmayı amaçlayan Gediz Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kısa zamanda bitecek projeyle ilçemiz Pazar yerinin daha modern ve hijyenik bir ortamda hizmet vereceğini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz Pazarı’nın 3. Kısım olarak belirtilen balık pazarı ve toptancı esnafın bulunduğu kısım zemin saha betonları atılmış olup, 1920 m2’lik çelik tonoz yapı imalatına başlanmıştır. Yaz günlerinde sıcaktan, kış günlerinde ise yağışlı ve soğuktan zorlukla, güçlükle pazar alışverişini yapan vatandaşlar ve esnaflar, artık kapalı bir pazar yerinde alış verişlerini rahatlıkla yapabilecekler. Ayrıca önceki yıllarda üzeri kapatılmış olan kısımların komple saha betonu yenilenerek, yağan şiddetli dolu sebebiyle hasar gören çatı kaplamaları yenilenecektir. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun ” şeklinde konuştu.

Başkan Akçadurak’a inceleme sırasında yüklenici firma yetkililer de eşlik etti.