BAŞKAN AKÇADURAK’IN “1 EYLÜL GEDİZ’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI

Aziz milletimiz şanlı tarihi boyunca vatanına, bağımsızlığına ve milli değerlerine büyük bir aşkla bağlanmış, onlara yönelen her türlü tehdidi varını yoğunu ortaya koyarak bertaraf etmeyi vazife bilmiştir.

Her bir karış toprağı bizler için çok önemli olan yurdumuz, şanlı tarihinde birçok kez düşmanı hezimete ve büyük yenilgilere uğratmıştır. Bu şanlı zaferlerden birinin yaşandığı yerlerden birisi de şüphesiz Gediz’dir.

Bu anlamlı günde güzel ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun Yıldönümü olan 1 Eylül Gününü kutluyor, Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Muharrem AKÇADURAK

Gediz Belediye Başkanı