GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKÇADURAK’IN “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI

Milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen ve vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan “30 Ağustos Zafer Bayramı”nı milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

30 Ağustos Zaferi; ülkemizi bölüp parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin bir araya geldiği; yan yana, omuz omuza mücadele vererek kazanılmış onurlu bir zaferdir.

Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın ve hemşerilerimizin “30 Ağustos Zafer Bayramı”nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Muharrem AKÇADURAK

Gediz Belediye Başkanı