BAŞKAN AKÇADURAK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kocaeli Darıca Kütahyalılar Derneği Başkanı Mehmet Çiçek, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Kocaeli Darıca Kütahyalılar Derneği Başkanı Mehmet Çiçek’e ziyaretleri için teşekkür etti.

Kocaeli Darıca Kütahyalılar Derneği Başkanı Mehmet Çiçek, Gediz’in tanıtımı amacıyla Kocaeli Darıca Festivalinde sahne alarak büyük beğeni toplayan Gediz Belediyesi Mehter Takımının katkılarından dolayı Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür ederek, plaket taktim etti.