KURBAN BAYRAMI İÇİN POŞET DAĞITIMI BAŞLADI

Gediz Belediyesi Kurban Bayramında çevre kirliliğinin önlenmesi için vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi amacıyla kurban poşeti dağıtımına başladı.

Her yıl geleneksel olarak şehir merkezindeki tüm evlere dağıtılan poşet uygulaması ile kurban bayramında kent temizliği sağlanarak, çevre ve insan sağlığını tehdit edebilecek olumsuz şartlar ortadan kaldırılıyor.

Çevre kirliliğinin önlenmesi için önlem aldıklarını ifade eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Kurban Bayramında oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için vatandaşlarımıza ücretsiz olarak kurbanlık poşeti dağıtımına başladık.

Bu uygulama ile çevre sağlığı ve insan sağlığını tehdit edebilecek tüm olumsuz etkenler ortadan kaldırılmaktadır. Vatandaşlarımızın şimdiden bayramını tebrik ederim” dedi.