“BUGÜNÜN İFTİHARLARI GELECEĞİN MİMARLARI” ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı sponsorluğun da 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında ilçemiz orta okullarından mezun olan 52’si Fen Lisesine, 4’ü Sosyal Bilimler Liselerine, 7’si Anadolu İmam Hatip Liselerine, 6’sı Proje kapsamındaki liselere

Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı sponsorluğun da 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında ilçemiz ortaokullarından mezun olan 52’si Fen Lisesine, 4’ü Sosyal Bilimler Liselerine, 7’si Anadolu İmam Hatip Liselerine, 6’sı Proje kapsamındaki liselere olmak üzere 68 başarılı öğrenci “Bugünün iftiharları Geleceğin Mimarları” projesi kapsamında ödüllendirildi.

Ödül törenine; Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Garnizon Komutanı Per. Atğm. İsmail Yapıcı, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binbaşı İsmail Sert,  İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İlçe Müftü Vekili Erdoğan Tuna, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Öğrenci Aileleri katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından 68 başarılı öğrencilerimize yarım altın, çeyrek altın ve kol saati törenle takdim edildi.