MURATDAĞI TERMAL TURİZM MERKEZİ’NDE MAHALLE MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Muratdağı Termal Turizm Merkezi Teras Kafe’de mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Muratdağı Teras Kafede düzenlenen toplantıya; Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Hikmet Vuran, Şerif Ahmet Demir, Mehmet Selim Şentürk ve Gediz Mahalle Muhtarları katıldı.

Muhtarların talep ve görüşlerini dinleyen Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezi ve Gediz merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmaları anlattı.

Kütahya Milletvekili Ahmet Tan; “Muhtarlarımızla sürekli olarak irtibat halindeyiz. Bu toplantılarla da var olan eksikliklerin giderilmesi, istek ve taleplerin bir kez daha üzerinden geçilmesi ve görüş alışverişleri anlamında önemli bir koordinasyonu sağlamış oluyoruz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti ulaştırmaktır” dedi.

Başkan Akçadurak; “Amacımız Gediz’i bir adım ileri nasıl götürebiliriz. Sorunların çözümü konusunda muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için önemli. Hizmetlerimizin geliştirilmesi bakımından istişare toplantımızın çok faydalı olacağına inanıyorum. İlçemiz için yapacağımız hizmetlerimiz sizlerin de katkısıyla inşallah daha da güzel olacak.” dedi.

Düzenlenen istişare toplantısının ardından Muratdağı Termal Kayak Merkezi’ne çıkılarak, incelemelerde bulunuldu.