BAŞKAN AKÇADURAK, (GEDAB) GEDİZ ESNAF DAYANIŞMA BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Başkanı Bünyamin Türer’i ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a, Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Selim Şentürk ve GEDAB yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Başkan Akçadurak konuşmasında; “Gediz Belediyesi olarak, her zaman esnaf ve pazarcı kardeşlerimizin yanındayız. Yapabileceğimiz bir şey olduğunda, bildiğiniz gibi ne gerekiyorsa, yasalar çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Bizlerin tek gayesi halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek. Bunun içinde aynı birliktelik ile istişareli şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Başkanı Bünyamin Türer; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.