BAŞKAN AKÇADURAK, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, başkanlık makamında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İstişare toplantısında, Muhtarların talep ve görüşlerini dinleyen Başkan Akçadurak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar hakkında mahalle muhtarlarına bilgi verdi.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak açıklamasında, "Muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürmeye gayret ediyoruz. Belediyemiz her zaman halkımızın hizmetkârı olmaya devam edecektir” dedi.