GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NDE ESKİŞEHİR BMX TEAM ve PİTSTOP THE BAND RÜZGÂRI ESTİ

Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında Eskişehir BMX Team Bisiklet Show ve Pitshop The Band halk konseri düzenlendi.

Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında Eskişehir BMX Team Bisiklet Show ve Pitstop The Band halk konseri düzenlendi.

Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda kutlanan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali şenliklerinin altıncı gününde Eskişehir BMX Team Bisiklet Show ve Pitstop The Band halk konseriyle vatandaşlar gece geç saatlere kadar eğlendi.

Akşam saat 21.30'da başlayan bisiklet Show ve halk konserine, AK Parti Gediz İlçe Yönetim Üyesi Mehmet Akçadurak, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Selim Şentürk, Emin Aras ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Selim Şentürk, Gediz Adnan Menderes Yaşam Parkı Gediz Açık Hava Sahnesinde düzenlenen muhteşem bisiklet show ve halk konserinin son bölümünde sahneye gelerek Eskişehir BMX Team ve Pitstop The Band ekibine plaket takdim ederek, alanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti.