BEŞİR DERNEĞİ BÖLGE SORUMLUSU FAHRİ ÇETİN, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Beşir Derneği Bölge Sorumlusu Fahri Çetin, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; Beşir Derneği Bölge Sorumlusu Fahri Çetin’e, Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Erol Altıntaş ve Gediz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ali Kandemir eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Beşir Derneği Bölge Sorumlusu Fahri Çetin’in yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.

Beşir Derneği Bölge Sorumlusu Fahri Çetin, Başkan Akçadurak’a yeni görevinde başlarılar dileyerek, Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.