GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ KAPSAMINDA TOPLU SÜNNET TÖRENİ DÜZENLENDİ

Her yıl Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen toplu sünnet merasimi, Geleneksel Gediz Tarhana Festivali Etkinlikleri çerçevesinde Adnan Menderes Yaşam Parkı Yaşam Kafe’de düzenlendi.

Gediz Belediyesi tarafından başlatılan kayıt süresince bu sene 15 çocuk sünnet olmak için müracaat etti. Gediz Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı İbrahim Girgin tarafından sünnet edilen çocuklar kıyafetlerini giyerek aileleriyle birlikte Yaşam Kafeye geldi.

Düzenlenen sünnet törenine Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi, AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri Rıza Köylü, Osman Yılmaz, Şerif Ahmet Demir, Erol Altıntaş, Mehmet Selim Şentürk ve Hikmet Vuran katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ; “Her yıl Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen toplu sünnet organizasyonuyla yardıma muhtaç çocukların erkekliğe adım attırılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Çocuklara ve ailelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Takı ve okunan Mevlid-i Şerif’in ardından gönüllerince eğlenen çocuklar ve yakınları daha sonra düzenlenen konvoya iştirak etti. Konvoyun ardından ikram edilen etli pilav ve ayranla birlikte Toplu Sünnet Etkinliği sona erdi.