GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NDE GEDİZ’İN MEDAR-I İFTİHARLARI RÜZGÂRI ESTİ

Geleneksel Gediz Tarhana Festivali’nde yer alan halk konserinde Gediz’in Medar-ı İftiharları sahne aldı.

Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda kutlanan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali şenliklerinin dördüncü gününde Gediz’in Medar-ı İftiharları ekibi klavyede Mehmey Aydın, bağlamada Nadir Akgün, Şahin Yılmaz, Hasan Numan Akman, Nihat Türkmen, Nurettin Önder, Murat Yiğit, Yusuf Ölmez, Mustafa Karabacak, Mustafa Akgün ve Vehbi Kumtaş verdikleri halk konseriyle vatandaşlar gece geç saatlere kadar eğlendi.

Akşam saat 21.30'da başlayan halk konserine, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya İl Başkan Yrd. Ahmet Sami Kutlu, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av.Mesut Yörük, Gediz Esnaf Kefalet Kop.Bşk.Mehmet Akça, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi, AK Parti Üyesi Nurettin Kaplan, AK Parti Kadın Kolları, AK Parti Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gediz halkının yoğun ilgi ve sevgisi karşısında oldukça memnun kalan sanatçılar alandakilerin alkışları arasında sevilen parçalarla duygu hüzün ve coşkunun bir arada olduğu konser gece geç saatlere kadar devam etti.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Adnan Menderes Yaşam Parkı Gediz Açık Hava Sahnesinde düzenlenen muhteşem konserin son bölümünde sahneye gelerek Gediz’in Medar-ı İftiharları ekibine plaket takdim ederek, alanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti.

Konserin ardından İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve beraberindeki heyet, festival esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulunuldu.  Esnaf ziyareti sırasında festivalde bulunan yörük çadırında bir süre sohbet edildi.