GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NDE TOLGA KARAKUŞ SAHNE ALDI

Geleneksel Gediz Tarhana Festivali’nde yer alan halk konserinde Sanatçı Tolga Karakuş sahne aldı.

Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda kutlanan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali şenliklerinin üçüncü günü Sanatçı Tolga Karakuş’un verdiği halk konseriyle vatandaşlar gece geç saatlere kadar eğlendi.

Akşam saat 21.30'da başlayan halk konserine, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Eskigediz Belde Belediye Başkanı Ercan Şimşek, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi,AK Parti Kadın Kolları, AK Parti Gençlik Kolları , Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gediz Adnan Menderes Yaşam Parkı Gediz Açık Hava Sahnesinde düzenlenen muhteşem konserin son bölümünde sahneye gelerek Tolga Karakuş ve ekibine teşekkür ederek, sanatçıya Gediz Tarhanası hediye ederek, alanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti.