GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NDE KARDENİZ RÜZGARI ESTİ

Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri çerçevesinde Karadeniz Uşakları sahne alarak vatandaşları doyasıya eğlendirdi.

Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda kutlanan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali şenliklerinin ikinci günü Karadeniz Uşakları Halk Dans ekibi, Çilli ile Muhteşem ve Morde Grubu konseriyle tüm Gedizliler gece geç saatlere kadar eğlendi.

Akşam saat 21.30'da başlayan gösteri şölenine, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tüm vatandaşların renkli bir gece geçirdiği konserin son bölümünde sahneye gelerek Karadeniz Uşakları ekibine teşekkür eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Tarhanası hediye ederek, alanı dolduran izleyiciye teşekkür etti.