KÜTAHYA VE UŞAK İL ÖZEL İDARESİ, KAYMAKAM ÖNDER ve BAŞKAN AKÇADURAK, MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kütahya ve Uşak İl Özel İdaresi, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde yürütülen çalışmaları yerinde incelediler.

İncelemelere; Uşak Vali Yrd. Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Kalaylı, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binbaşı İsmail Sert, Uşak Genel Sekreter Yrd. Yavuz Çakar, Uşak Yol Şube Müdürü Fatih Uncu, Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın,  Kütahya İl Genel Meclisi Sekreteri Murat Koyak, Yol Şube Müdürü Rıfat Hatipoğlu, Gediz Özel İdare Müdürü Ahmet Oğuz Dağlı, İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Dönmez, Hayri Öztürk, Bünyamin Özer, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Arif Sezen, Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Üyesi Saz Köy Muhtarı Ali Rıza Güneş eşlik etti.

Yapılması planlanan yol ile Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nin hem Kütahya’ya hem de Uşak’a değer katacağı, her iki il için öncelikli olarak kullanılacağı dikkate alınarak Murat Dağı ile Uşak bağlantı yolunda incelemelerde bulundular.

Muratdağı Termal Kayak Merkezi’ne geçilerek yeni yapılacak olan otoparkı yerinde incelediler.