GEDİZ DENİZBANK MÜDÜRÜ BARAN, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Denizbank Gediz Şubesi Müdürü İsmail Baran, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Denizbank Gediz Şubesi Müdürü İsmail Baran’ın kendisini ziyaret etmesinden çok memnun kaldığını belirterek, yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yeni dönemde birlikte ilçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız. Gediz belediyesi olarak tüm kurumlarımızla uyum içerisinde çalıştıklarını, her fırsatta belediye hizmetleri ve kentle ilgili genel konularda bilgi ve görüş alışverişlerinde bulunduklarını söyledi.

Gediz Denizbank Şube Müdürü İsmail Baran, Başkan Akçadurak’a Atatürk posteri takdim etti. Yeni görevinde başlarılar dileyen Baran, Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.