BAŞKAN AKÇADURAK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Murat Cengiz, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Murat Cengiz, Kütahya Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Kerim Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Uluoymak Bir Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, Dayınlar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Dönmez ve Atletizm Antrenörü Kenan Özcan katıldı.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Murat Cengiz, spora ve sporcuya yapmış olduğu destekler için Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür ederek, Gediz Belediyesi tarafından yaz spor okullarına yaptırılmış olan  formadan hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Spor adına yapmış olduğumuz her destek ile İlçemizi bu alanda daha da yükseltmiş oluyoruz. Sporun her türlüsüne ve tüm sporculara elimizden geldiğince desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.