GEDİZ PAZAR YERİNİN 3. KISIMIN ÜZERİ KAPATILIYOR

Bölgenin en büyük pazarı olan Gediz Pazar Yerinin 3. Kısım olarak belirtilen balık pazarı ve toptancı esnafın bulunduğu kısmının üzeri kapatılıyor.

Gediz Pazarı’nın 3. Kısmının üstünü kapatarak modern bir Pazar yeri oluşturmayı amaçlayan Gediz Belediyesi çalışmaların startını verdi.

Kısa zamanda bitecek projeyle ilçemiz Pazar yerinin daha modern ve hijyenik bir ortamda hizmet vereceğini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz Pazarı’nın 3. Kısım olarak belirtilen balık pazarı ve toptancı esnafın bulunduğu kısım 1920 m2’lik çelik tonoz yapı ile kapatılarak, zeminine saha betonu atılacaktır. Yaz günlerinde sıcaktan, kış günlerinde ise yağışlı ve soğuktan zorlukla, güçlükle pazar alışverişini yapan vatandaşlar ve esnaflar, artık kapalı bir pazar yerinde alış verişlerini rahatlıkla yapabilecekler. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun ”dedi.