YAZ SPOR OKULLARI AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı sponsorluğunda düzenlenen yaz spor okulları açılış töreni düzenlendi.

Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen açılış törenine; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Gediz Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zekeriya Ünal, Belediye Meclis Üyesi Şerif Ahmet Demir, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin; “Gediz Kaymakamı Muhammet Önder ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a yaz spor okullarına vermiş oldukları destekler için teşekkür etti.

Düzenlenen tören sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekilerek, Gediz Belediyesi tarafından yaptırılan formalar sporculara hediye edildi.

Tören, çeşitli spor dallarında sporcuların gösterileri ile sona erdi.