BAŞKAN AKÇADURAK, GEDİZ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Ziyarette; Gediz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Adnan Menderes Yiğiter ve Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Selim Şentürk eşlik etti.

Başkan Akçadurak; “Gediz’imizi yaşanabilir bir kent haline getirmek adına çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İlçemizin her noktasını en güzel hale getirmek adına ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Gediz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Adnan Menderes Yiğiter; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.