BAŞKAN AKÇADURAK, GEDİZ ŞOFÖRLER ve OTOMOBİLCİLER ODASINI ZİYARET ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

Ziyarette; Gediz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Uğur Şahin, Gediz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yrd. Seyhan Yılmaz ve Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Selim Şentürk eşlik etti.

Başkan Akçadurak; “Ülkemizin en ağır işini yapan ve zor şartlarda yaz kış demeden direksiyon sallayan nakliyeci kardeşlerimize işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

Gediz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Uğur Şahin; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.