AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ CEYDA ÇETİN ERENLER, GEDİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Gediz Belediyesi’ni ziyaret etti.

24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Kütahya Milletvekili seçilen Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Gediz İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından, Gediz esnafını ve Hamarat Hanımlar El İşi Pazarını ziyaret ederek, Gediz Belediyesi Başkanlık makamında Gediz Belediye Başkan vekili Mehmet Selim Şentürk ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete; AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şule Bilgili, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Vekili Mehmet Selim Şentürk, AK Parti İlçe Seçim Koordinatörü Nurettin Kaplan, AK Parti Gediz ilçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, AK Parti Gediz ilçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut, AK Parti Gediz ilçe Yönetimi, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkan Vekili Mehmet Selim Şentürk; “Milletvekilliği görevlerinin Sayın Ceyda Çetin Erenlere hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler’in ilçemize yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler konuşmasına; “Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi süresince yoğun çalışma temposuna destek vererek, bıkmadan usanmadan, gece gündüz demeden yoğun çalışma temposuna destek veren tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçları Gediz’imize, Kütahya’mıza ve Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.