İLÇEMİZ SAYGILAR ve GAZİ KEMAL MAHALLELERİNDE BETON PARKE ve BORDÜR ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gediz Belediyesi tarafından Saygılar Mahallesi 223, 228, 229 ve Gazi Kemal Mahallesi 235. Sokaklarda kış aylarında, altyapı çalışmaları veya kullanımdan dolayı bozulan yollarda beton parke ve bordür yapım işi çalışmaları başlatıldı.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini en güzelini götürmek başlıca vazifemiz. Gediz Belediyesi tarafından mahallelerimizde yolların üzerinde meydana gelen çukurlar, trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bu kapsamda mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Saygılar Mahallesi 223, 228, 229 ve Gazi Kemal Mahallesi 235. Sokaklarda zemin iyileştirmesi yapılarak beton parke ve bordürler yenilenerek halkımızın hizmetine sunulacaktır ” açıklamasında bulundu.