AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ AHMET TAN’DAN, AK PARTİ GEDİZ İLÇE TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi süresince yoğun çalışma temposuna destek veren AK Parti Gediz İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

Gediz AK Parti binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanı Şule Bilgili, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak,  AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Eski Gediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek,  AK Parti Gediz İlçe Yönetimi, AK Parti Gediz Gençlik Kolları, AK Parti Gediz Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve parti teşkilatı katıldı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan konuşmasında; “AK Parti Gediz İlçe Teşkilatımız son derece kararlılık içerisinde çalışmaları yürüttü. AK Parti Gediz İlçe Yönetimimiz, gerek Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızın yanı sıra parti teşkilatımızla ilçe genelinde kapısını çalmadığımız, elini sıkmadığımız vatandaşımızı bırakmadık. Halkımızın tüm kesimleriyle bizzat görüşmeler yaparak, halkımıza Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki partimizin hedeflerini, misyonunu, vizyonunu ve AK Parti iktidarının milletimiz için vazgeçilmez olduğunu bıkmadan usanmadan anlattık.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi süresince yoğun çalışma temposuna destek vererek, bıkmadan usanmadan, gece gündüz demeden yoğun çalışma temposuna destek veren tüm teşkilatıma teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Halk oylaması kapsamında güçlü bir şekilde desteğini veren Kütahya’mıza, Gediz’imize, belde ve köy tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçları Gediz’imize, Kütahya’mıza ve Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük konuşmasında; “AK Parti Gediz İlçe Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi süresince gece gündüz demeden yoğun çalışma temposuna destek veren tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçları Gediz’imize, Kütahya’mıza ve Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.