GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ 22-29 TEMMUZ 2018 TARİHLERİNDE DÜZENLENECEKTİR

Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen ve bu yıl 16.cısı düzenlenecek olan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali 22-29 Temmuz tarihlerinde Adnan Menderes Yaşam Parkında yapılacaktır.

Sekiz gün sürecek olan festivalde 28 Temmuz Cumartesi günü İrem Derici’nin konuk olacağı ücretsiz halk konseri Gediz Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenecektir.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Tüm Kütahyalı hemşerilerimiz yanında yakın il, ilçeler, köy ve beldelerde bulunan, festivale gelme imkânı olan herkesi festivalimize davet ediyorum” açıklamasında bulundu.