GEDİZ BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ İLE HİZMET-İŞ SENDİKASI ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Gediz Belediyesi Spor Kulübü ile Hizmet-İş Sendikası arasında yapılan müzakereler sonucunda Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Gediz Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen imza törenine; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Hak-İş Sendikası Kütahya İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Ege Bölge Başkanı Ahmet Özen ve Gediz Belediyesi İşçi Temsilcileri katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, imza töreninde yaptığı konuşmada; “Belediyenin imkânları çerçevesinde personele gerek özlük hakları, gerekse mali haklar konusunda tatmin edecek artış yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Amacımız, personellerimizin günümüz ekonomik şartlarına uygun maaş almalarını sağlamaktır. İşçilerimizin alın terinin karşılığını vermek zorundayız. Bu kapsamda yapılan sözleşmede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber ilçemize hizmet edeceğiz.” dedi.