GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKÇADURAK’IN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

İnsana dair tüm güzellikleri keşfettiğimiz; dostluk ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadığımız bir mübarek ramazan ayını daha huzur içerisinde geride bırakıp Ramazan Bayramını karşılamanın sevinci ve coşkusu içerisindeyiz.

Bayramlarımız; hayatımızı zenginleştiren, bizi biz yapan değerlerimizi bir kez daha hatırlayarak toplumsal birlikteliğimizin güçlendiği günlerdir. Bu günlerde çocuklardan başlayarak herkese dalga dalga yayılan bir bayram sevinci sarar, dostluklar tazelenir, kardeşlik duyguları pekişir, dargınlıklar unutulur, kimsesizler ve yaşlılar hatırlanır, çocuklar sevindirilir. Bayramlar en çok da ailenin ne demek olduğunu, ailelerimizin kıymetini bizlere bir kez daha hatırlatır. Karşılıksız sevginin, bir ve beraber olmanın gücünü hissettirir, ruhlarda açılana manevi yaraları sarar. Bu nedenledir ki bayramlarımız, gelecek nesillere aktarılması gereken en önemli kültürel miraslarımızdan biridir.

Ramazan Bayramınızın tüm sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesini, ülkemize, Gediz’e, tüm İslam âlemine ve dünyaya barış, esenlik ve huzur getirmesini diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Muharrem AKÇADURAK

Gediz Belediye Başkanı