AK PARTİ GEDİZ İLÇE TEŞKİLATI ve GEDİZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI, MUHTARLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Gediz İlçe Teşkilatı ve Gediz Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında Gediz Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla Gediz Kültür Merkezi’nde bir araya gelindi.

Düzenlenen iftar yemeğine; AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, Prof Dr. Vural Kavuncu, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi, AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri ve ilçede görev yapan muhtarlar katıldı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan konuşmasında; “Birlik ve beraberlik duygusunu canı gönülden yaşadığımız bu mübarek günde; Bu akşamki iftarda bir araya gelip siz değerli muhtarlarımız ile birlikte sohbet etme fırsatımız oldu.

Önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Bu noktada da muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. İnşallah 24 Haziran seçimlerini huzurlu, hayırlı bir şekilde atlatıp yine önümüzdeki süreçte hizmet etmeye devam ederiz. Düzenlenen İftar yemeğine katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İdrak edeceğimiz Mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nın Ülkemize ve Halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Prof Dr. Vural Kavuncu konuşmasında; “Ramazan Ayı’nın birleştirici özelliğine vurgu yaparak Muhtarların vatandaşlara ulaşmada önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Ramazan’ın manevi atmosferinde gerçekleştirilen bu tür organizasyonların verimli buluşmalara sahne olduğunu dile getirerek, idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın Ülkemiz, halkımız ve sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak konuşmasında; “Onbir ayın sultanı Ramazan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevgi bağlarımızın güçlendiği bir bereket ayıdır. Birlik ve beraberlik duygusunu canı gönülden yaşadığımız bu mübarek günde; Bu akşamki iftarda bir araya gelip siz değerli muhtarlarımız ile birlikte sohbet etme fırsatımız oldu.

Davetimize icabet ederek iftar yemeğimize katılan değerli muhtarlarımıza gönülden teşekkür ediyor, idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın Ülkemiz, halkımız ve sizler için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.