BAŞKAN AKÇADURAK MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU’NDA KARNE TÖRENİNE KATILDI

2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminin sona ermesinin ardından Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda karne dağıtımı töreni düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda gerçekleşen karne törenine Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binbaşı İsmail Sert, İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Gediz Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zekeriya Ünal, Öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Öğrencilerle duygu ve düşüncelerini paylaşan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, "Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının sonunda karnelerinizi aldınız. Bundan sonra ki zamanda iyice dinlenin ve yeni döneme iyi hazırlık yapın. Toplum olarak, hepimiz sorumluyuz sizlerden. Geleceğin yöneticileri, öğretmenleri, doktorları,  memurlar, bilim adamları, hepsi siz gençlerin içinden çıkacak. Bugün karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimize ve onların heyecanını paylaşan değerli öğretmenlerimize iyi bir yaz tatili diliyorum.” dedi.

Tören sonunda okulda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilerek, günün anısına toplu fotoğraf çekildikten sonra karneler dağıtıldı.