AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLLERİ, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Kütahya Milletvekili Adayları, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete; AK Parti Kütahya Milletvekili Adayları Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Mustafa Özbey, Mehmet Kaymaz, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkan Vekili Şule Bilgili, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi, AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “24 Haziranda yapılacak olan erken seçimin Ülkemize, Milletimize hayırlı olmasını temenni ederek, milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum.” dedi.