AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLLERİ, AK PARTİ GEDİZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİLER

AK Parti Kütahya Milletvekili Adayları, AK Parti Gediz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

AK Parti Gediz İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarete; AK Parti Kütahya Milletvekili Adayları Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Mustafa Özbey, Mehmet Kaymaz, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkan Vekili Şule Bilgili, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi, AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları, AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.