BAŞKAN AKÇADURAK, DR. MEHMED ALİ SARAOĞLU'NA PLAKET TAKDİM ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na, üç dönem Gediz’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi ve Kütahya’nın dünyaca ünlü çini ustası İsmail Yiğit’in el yapımı özel koleksiyonundan çini takdim etti. MHP Grubu Meclis üyeleri adına Meclis Üyesi Fenni Türk Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na Gediz’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak konuşmasında; “2004-2018 yerel yönetim döneminde göstermiş olduğu çaba ve gayretler doğrultusunda Gediz’in gelişim ve dönüşümündeki katkılarından dolayı AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na, Gediz halkı adına teşekkür eder, sağlık ve uzun ömürlü yaşam dilerim.” dedi.