DR. MEHMED ALİ SARAOĞLU, GEDİZ BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNE PLAKET TAKDİM ETTİ

24 Haziran 2018 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, uzun süredir birlikte çalıştığı mesai arkadaşları Belediye Meclis Üyeleri’ne teşekkür plaketi ve özel olarak yaptırmış olduğu Abide Şehitlik Anıtı Minyatürü takdim etti.

Dr. Mehmed Ali Saraoğlu konuşmasında “Bugüne kadar Gediz’in gelişmesi için alınan önemli kararların altına hep birlikte imza attık. Bu çalışmalarda bana destek veren siz Sayın Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Birer anı olması amacıyla bu plaketleri sizlere takdim ediyor ve gelecekte bu çalışmaların anılmasına ve gelecek kuşaklara aktarılmasına vesile olmanızı istirham ediyorum.

Gediz için aldığımız kararların birçoğu ve hatta tamamına yakını belediye meclisimizden oy birliği alınmıştır. Buda istikrarlı, kararlı ve Gediz için çalışıldığının bir göstergesidir. Hizmetlerin hayata geçirilmesi ve Gediz’e kazandırılmasında sizlerin büyük katkıları olmuştur. Bu bakımdan hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekilliği adaylığı süresince kendisine başarılar dileyen Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri, Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na Gediz’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.