ERGENEKON MAHALLESİ’NE DERE ISLAH ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Gediz Belediyesi tarafından Ahmet İhsan Gürsoy Caddesi ile Nizamettin Çoban Caddeleri üzerinde dere ıslah çalışması yapılıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipler tarafından yapılan incelemeler sonucunda Ergenekon Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar çerçevesinde 1 metre yüksekliğinde ve 1,5 metre genişliğinde beton kutu menfez yapılarak, 300 metre dere ıslah çalışması yapılmaktadır. Yapılan ıslah çalışmaları ile taşkın tehlikesinin önüne geçilmektedir.

Gediz’imizi daha yaşanabilir modern bir yapıya kavuşmasını sağlamak ve ilçe sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalarımız devam edecektir.” Dedi.