GEDİZ BELEDİYESİ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Gediz Belediyesi Personeli, Ramazan ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde GDZ Gediz Otelde bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğine; Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Şerif Ahmet Demir, Hikmet Vuran, Emin Aras, Mehmet Selim Şentürk, Belkız Yel, Belediye personeli ve aileleri katıldı.

Verilen iftar yemeğinde konuşma yapan Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, “Davetimize icabet eden siz değerli personelimizin kıymetli ailelerine gönülden teşekkür ediyorum. Her yıl gelenek haline gelen iftar yemeğimizi bu yılda düzenledik. Kendi aramızdaki birlik ve beraberliğin artmasında önemli bir yeri olan bu geleneklerin bozulmadan ve değiştirilmeden devam etmesi hepimizin isteğidir. O bakımdan bu gelenekler toplumun oluşması açısından son derece önemlidir.

Davetimize icabet ederek iftar yemeğimize katılan personelimiz, eşleri ve çocuklarına gönülden teşekkür ediyorum. Ramazan ayının Ülkemiz, halkımız ve sizler için hayırlara vesile olmasını Yüce Alllah’tan diliyorum.” dedi.