İSTANBUL AVCILAR SPOR KULÜBÜ OLGUNLAR TAKIMI BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

2016-2017 sezonu U 19 Takımlar Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarına ev sahipliği yapan Gediz’de oynanan müsabakalar sonucunda şampiyon olan İstanbul Avcılar Spor Kulübü Olgunlar Takımı Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gediz Uluoymak 1Eylül Spor Kulübü yöneticileri, İstanbul Avcılar Spor Kulübü Olgunlar Takımı yöneticileri ve oyuncuları, Belediye Meclis Üyesi Erol Altıntaş ve Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “İstanbul Avcılar Spor Kulübü Olgunlar Takımının yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Spora ve sporcuya verdiğimiz desteklerimiz bundan sonrada tüm hızıyla devam edecektir. Sizleri Gediz’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyor, takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü “Koşabiliyorken Koş” projesi Kapsamında 14.05.2018 Pazartesi günü Saat 18:00 ‘da Gediz İlçe Şehir stadında Gediz Karması Uluoymak 1Eylül Spor Kulübü Olgunlar Takımı ile İstanbul Avcılar Spor Kulübü Olgunlar Takımı arasında yapılacaktır.

Ziyaret sonunda İstanbul Avcılar Spor Kulübü Olgunlar Takımı yöneticileri ve oyuncuları Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.