BAŞKAN AKÇADURAK, GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldı.

Gediz Meslek Yüksekokulu'nun 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet törenine; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Garnizon Komutanı J.Kd.Bşv. Hasan Hüseyin Özgür, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Gediz Belediye Meclis Üyesi ve Gediz Meslek Yüksekokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Erol Altıntaş, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Yılmaz Özen, Öğrenciler,Öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin sonunda, öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevinçlerini yaşadılar.