GEDİZ KAYMAKAMI MUHAMMET ÖNDER’DEN, BAŞKAN AKÇADURAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Gediz Kaymakamı Muhammet Önder’in yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yeni dönemde hep birlikte ilçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız.” dedi.

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Başkan Akçadurak’a yeni görevinde başlarılar dileyerek Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.