GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKÇADURAK, KÜTAHYA VALİSİ AHMET HAMDİ NAYİR'İ ZİYARET ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Mehmet Selim Şentürk,  Hikmet Vuran ve Şerif Ahmet Demir eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a yeni görevinde başlarılar dileyerek Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.