GEDİZ MUHTARLAR DERNEĞİ, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Zeki Peker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gediz Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Zeki Peker ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Gediz Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Zeki Peker ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yeni dönemde muhtarlarımızla birlikte ilçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız.” dedi.

Gediz Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Zeki Peker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Akçadurak’a yeni görevinde başlarılar dileyerek, Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.