GEDİZ MEHMETÇİK ORTAOKULU, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz Mehmetçik Ortaokulu Müdürü Mahmut Bahadur ve Okul İdarecileri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gediz Mehmetçik Ortaokulu Müdürü Mahmut Bahadur ve Okul İdarecileri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Gediz Mehmetçik Ortaokulu Müdürü Mahmut Bahadur ve Okul İdarecilerinin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Gediz Mehmetçik Ortaokulu Müdürü Mahmut Bahadur, Başkan Akçadurak’a yeni görevinde başlarılar diledi. Gediz Mehmetçik Ortaokulu öğrencisi Muhammed Akçadurak, Başkan Akçadurak’a çiçek takdim etti.