AK PARTİ GEDİZ İLÇE YÖNETİMİ, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yeni dönemde hep birlikte ilçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız.” dedi.

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Akçadurak’a yeni görevinde başlarılar dileyerek Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.