GEDİZ YUNUS EMRE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Aslan ve Okul İdarecileri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Aslan ve Okul İdarecileri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Aslan ve İdarecilerinin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Aslan, Başkan Akçadurak’a okul öğrencilerinin tasarladıkları duvar saatini hediye ederek, yeni görevinde başlarılar diledi.