GEDİZ OTELCİ-KAHVECİ- LOKANTACI-BERBERLER ODASI BAŞKANI ÜMİT KAYNAR VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz Otelci-Kahveci- Lokantacı-Berberler Odası Başkanı Ümit Kaynar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gediz Otelci-Kahveci- Lokantacı-Berberler Odası Başkanı Ümit Kaynar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Rıza Köylü ve Osman Yılmaz eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Gediz Otelci-Kahveci- Lokantacı-Berberler Odası Başkanı Ümit Kaynar ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yeni dönemde oda başkanlarımızla birlikte ilçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız.” dedi.

Gediz Otelci-Kahveci- Lokantacı-Berberler Odası Başkanı Ümit Kaynar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Akçadurak’a yeni görevinde başlarılar dileyerek Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.