AK PARTİ GEDİZ İLÇE GENÇLİK KOLLARI, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Rıza Köylü ve Osman Yılmaz eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yeni dönemde hep birlikte ilçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız.” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut Başkan Akçadurak’a kalem hediye ederek, yeni görevinde başlarılar diledi.