BAŞKAN AKÇADURAK, GELENEKSEL SOKAK KAHVALTI BULUŞMASI”NDA ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Geleneksel olarak her yıl düzenlenen “46’lılar Sokak Kahvaltı Buluşması”nda esnaflarla bir araya geldi.

Dedeköy Çay Ocağı’nda düzenlenen buluşmaya, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Erol Altıntaş, Mehmet Selim Şentürk, Hikmet Vuran, Şerif Ahmet Demir ve mahalle esnafları katıldı.

Başkan Akçadurak; esnafların talep ve önerilerini dinleyerek en hızlı şekilde çözüme ulaştırmaya gayret edeceklerini ifade etti.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyan mahalle esnafı, Başkan Akçadurak’a yeni görevinde başarılar dileyerek Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.