GEDİZ EĞİTİM BİR SEN VE MEMUR SEN TEMSİLCİLERİ BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Ali Arısoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Memur Sen İlçe Temsilcisi Zekeriya Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Gediz Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Ali Arısoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Memur Sen İlçe Temsilcisi Zekeriya Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Mehmet Selim Şentürk ve Şerif Ahmet Demir eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Gediz Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Ali Arısoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Memur Sen İlçe Temsilcisi Zekeriya Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşları toplumun can damarıdır. Yerel yönetim olarak görüşleriniz ve değerlendirmeleriniz bizler için çok önemlidir. Yeni dönemde hep birlikte ilçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız.” dedi.

Gediz Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Ali Arısoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Memur Sen İlçe Temsilcisi Zekeriya Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Akçadurak’a yeni görevinde başlarılar dileyerek Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Gediz Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Ali Arısoy Başkan Akçadurak’a Memur Sen ve Eğitim Birsen’in Kurucusu Mehmet Akif İnan’a ait eserlerden oluşan kitap seti takdim etti.