GEDİZ OSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM BAŞOL VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim BAŞOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Selim Şentürk, Şerif Ahmet Demir, Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim BAŞOL Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İshak Pekbilgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Yılmaz, Mehmet Kıcıroğlu ve Gediz OSB Müdür Vekili Gökhan Değirmenci eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim BAŞOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yeni dönemde Sanayicilerimizle birlikte ilçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız.” dedi.

Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim BAŞOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Akçadurak’a yeni görevinde başlarılar dileyerek, Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.